Τρίτη, Ιανουαρίου 17, 2006

Δάκρυα στο Έμπασσυ...

Το brokeback Mountain, κέρδισε όπως πολύ καλά γνωρίζετε, τέσσερις χρυσές σφαίρες. Όταν θα πάρει και μερικά Όσκαρ οι κυρίες του Κολωνακίου θα νιώθουν ότι είναι υποχρεωσή τους να στηθούν στην ουρά του Έμπασσυ για να δουν αυτή την ταινία με τους «ομοφυλόφιλους καουμπόιδες».
Έτσι, νομίζω ότι εγώ είμαι πιο κοντά στο να κερδίσω το στοίχημα για το πόσα εισιτήρια θα κάνει η ταινία στην Ελλάδα, το οποίο έχουμε βάλει μ έναν φίλο μου. Εκείνος υποστηρίζει πολύ λίγα. Θεωρεί ότι το «gay κοινό» δεν θα μπει στον κόπο να δει μια ταινία που είναι περισσότερο συναισθηματική και στενάχωρη, απ όσο θα του επέτρεπε η fun, fun, fun νοοτροπία που μας δέρνει. Οι περισσότεροι υποστηρίζει, θα σκεφθούν: «που να ψυχοπλακωνόμαστε κυριακάτικα αγάπη μου. Δεν πάμε καλύτερα στο sodade;».
Εγώ από την άλλη υποστηρίζω το αντίθετο. Επιμένω ότι η ταινία θα κάνει πολλά εισιτήρια, αν και κατά βάθος δεν διαφωνούμε.
Στην πραγματικότητα δεν ελπίζω στο «gay κοινό». Ελπίζω στις κυρίες του Έμπασσυ...

Comments:
sumfwnw, pisteuw tha skisei sthn Ellada.

by the way, to ena den apokleiei to allo, mporeite na pate na klapsete sto Embassy kai meta na pieite na ksexasete sto Sodade lol
 
επίσης πολλοί κάνουν και το αντίθετο...
πίνουν στο sodade και κλαίνε την άλλη μέρα...
 
η αλήθεια είναι πως δεν έχει καμιά σημασία το πόσα εισιτήρια θα κόψει αλλά το πόσες καρδιές θα κάψει
 
θα κάψει -προφανώς- τις καρδιές αυτών που έχουν προδιάθεση να καίγονται (μετά το μυξοκλάμα).
 
ώστε υπάρχουν καρδιές με προδιάθεση στο να καίγονται και άλλες φαντάζομαι που δεν την έχουν αυτή την προδιάθεση ... τι μαθαίνει κανείς
 
well, όλες οι καρδιές δεν είναι ίδιες, κάποιες τις αγγίζουν πιο εύκολα τα sad gay stories. Ψυχικό τους δικαίωμα.
 
απ ότι διαβάζω (μιας και δεν την έχω δει την ταινία) δεν πρόκειται για ένα sad gay story, αλλά για ένα love story ... μπορείς φαντάζομαι να καταλάβεις τη διαφορά
 
Love story,ναι, αλλά η έκβαση; Ένας έρωτας που δεν μπορεί να ολοκληρωθεί. I feel that we ve had enough of it. Στη ζωή και, ιδίως, στην τέχνη.
 
μα αν δεν υπάρχει ανεκπλήρωτο στον έρωτα δεν είναι έρωτας είναι ταινία του δαλιανίδη
 
LOL

nomizw oti einai parapanw apo love story - einai panw ap'ola gia tin anekplirwth anthrwpinh epithumia aneksartitos antikeimenou (diabaste kai tin kritikh mou na mou kanete kai ligo peskesi sto blog!! :-)))

kai nai, plantaksa gia kana 3wro
 
opote roman, na parw xartomanthila giati o dikos moy einai poly eysygginitos...

klaps
 
Η μαύρη αλήθεια είναι γνωστή για την Ελλάδα, αλλά και για τον κόσμο όλοι αγαπητοί. Εδώ σου λέει σε κινηματογράφο στην Αμερική αν δήλωνες ότι είσαι γκει έμπαινες μισή τιμή. Τι να κάνει κι ένας συμπαθέστατος παππούς. Είπε ότι είναι. Τι με νοιάζει, είπε, δεν αλλάζει κάτι εκτός από την τιμή.
εδώ κι εδώ λέω κάποια πράγματα για την ταινία κι όσοι πιστοί προσέλθετε.
Πάντως όσο αφορά την ταινία, έχουμε δει κι έχουμε μπει στο κλίμα ερώτων από στρέιτ ζευγάρια μέσα από ταινίες. Πιστεύω ότι είναι από τις σπάνιες φορές που έναν έρωτα, πραγματικά τον αντιλαμβανόμαστε σε όλο του το μέγεθος και την ένταση
 
Δημοσίευση σχολίου

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?