Πέμπτη, Δεκεμβρίου 08, 2005

Ο δρόμος για το Brokeback Mountain

Επιστροφή στην "ενεργό δράση" (επί τη ευκαιρία, συγνώμη για την απουσία αλλά οι συνθήκες δεν μου επέτρεπαν τα post για λίγο καιρό), με τι άλλο παρά με την επίσημη εμμονή της Ομάδας G, το Brokeback Mountain!
Η ταινία έχει ήδη ανοίξει σε μικρό αριθμό αιθουσών στο Λος Άντζελες και την Νέα Υόρκη κυρίως για να μπορεί να συμμετάσχει στην κούρσα των Όσκαρ που έχει ήδη αρχίσει και όπου αναμένεται ως ένα από τα φαβορί. Εν αναμονή της εξόδου της στην Ελλάδα (στις 16 Φεβρουαρίου) μπορείτε να διαβάσετε: ένα άρθρο από το entertainment weekly αυτής της εβδομάδας (δες κάτω), μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την συγγραφέα του διηγήματος Anne Proulx, ή για όσους δεν το είχαν κάνει όταν είχαμε δημοσιεύσει ένα link την πρώτη φορά, το ίδιο το υπέροχο κείμενο, πάνω στο οποίο βασίστηκε το σενάριο της ταινίας του Ang Lee.
Ακόμη το περιοδικό new Yorker όπου πρωτοδημοσιεύθηκε το διήγημα, έβγαλε προσφάτως το κείμενο από τα αρχεία του (μπορείτε να το βρείτε εδώ), ενώ το gay καλωδιακό κανάλι Logo πρόβαλλε προσφάτως ένα μικρό making of της ταινίας που μπορείτε να δείτε εδώ. Αν όλα αυτά δεν είναι αρκετά μπορείτε να διαβάσετε και αυτόν τον (χμ...) χιουμοριστικό οδηγό προς τους straight υποψήφιους θεατές της ταινίας από το NSBC.
Αυτά προς το παρόν και καλώς σας ξαναβρήκα...


Comments:
Ευχαριστώ αγαπητέ!
 
btw wellcome back
 
Το straight αναγνωστικό σου κοινό (και ανυπόμονος υποψήφιος θεατής της ταινίας) σε καλωσορίζει.
 
Δημοσίευση σχολίου

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?