Πέμπτη, Οκτωβρίου 13, 2005

Our straight (?) friend

Το επόμενο επεισόδιο στο σήριαλ «είναι ή δεν είναι» για τον Robbie Williams προσεχώς στα ραδιόφωνά σας: Your Gay Friend ονομάζεται ένα από τα τραγούδια του καινούριου του δίσκου Intensive Care και ήδη στην διψασμένη για «σκάνδαλα» Μεγάλη Βρετανία αναζητούν τον άνθρωπο που τον ενέπνευσε να το γράψει.
Στην πραγματικότητα βεβαίως κάθε άλλο παρά η πρώτη φορά είναι που ο Robbie φλερτάρει με το gay κοινό συνεχίζοντας ένα παιχνίδι που είναι προφανώς ότι στοχεύει κυρίως στις πωλήσεις.
Εν τούτοις, ακόμη κι έτσι, το γεγονός ότι ένας τόσο μεγάλος ποπ σταρ (ΟΚ, έστω μεγάλος μόνο στην Ευρώπη), δεν διστάζει να δηλώσει: «αν βρω κάποιον άντρα που γουστάρω πολύ να κάνω σεξ μαζί του, φυσικά θα το κάνω» δεν παύει να βοηθά να βγει λίγη από την σκουριά που υπάρχει στα μυαλά πολλών «φανατικών straight”. Κι εκτός των άλλων, ο Robbie είναι τουλάχιστον διασκεδαστικός και ακόμη κι αν δεν είναι gay (έι, κανείς δεν είναι τέλειος) είναι σίγουρα ... χαρούμενος. (Το "νόστιμος" το ανέφερα;)

Ο Robbie λέει: "I have to say that I think there's a gay man in everybody" . Διαβάστε εδώ μια παλιά του συνέντευξη στο The Advocate, όταν ακόμη προσπαθούσε να κατακτήσει με κάθε μέσο και την Αμερική...

Comments:
Θυμάστε που στους take that έκανε χαλάουα στο στήθος;
Δες πόσο πιο ωραίος είναι τώρα...
 
Δημοσίευση σχολίου

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?