Τρίτη, Οκτωβρίου 18, 2005

10% (και βάλε...)

Ίσως το μόνο αρνητικό που θα μπορούσε κανείς να προσάψει στο περιοδικό 10% είναι το γεγονός ότι εξαφανίζεται αμέσως από τα σημεία διανομής του. Και αν η υποψία σας ότι το εν δυνάμει αναγνωστικό του κοινό ξεπερνά κατά πολύ το 10 τοις εκατό του συνολικού πληθυσμού μοιάζει αληθινή, δεν είναι μόνο ότι οι έλληνες έχουν μακρά παράδοση στο να διαψεύδουν τις διεθνείς στατιστικές, αλλά διότι η ύλη και τα κείμενα του περιοδικού είναι σχεδόν στο σύνολό τους καλογραμμένα, ενδιαφέροντα και αξίζουν να διαβαστούν και από το υπόλοιπο 90 (ας πούμε) τοις εκατό.
Ευτυχώς το περιοδικό διαθέτει ένα πολύ καλό site όπου μπορείτε να βρείτε το σύνολο της μηνιαίας ύλης του (καθώς και τα παλιά τεύχη) οπότε μπορείτε να το διαβάζετε χωρίς να το αναζητείτε εις μάτην στους χώρους διανομής του –αν και υπάρχει πάντα η δυνατότητα συνδρομής.
Αυτό το μήνα μάλιστα το 10% γιορτάζει τα (άτυπα) γενέθλιά του καθώς συμπληρώνει δώδεκα τεύχη -ήτοι σχεδόν δυο χρόνια ζωής. Ελπίζουμε να υγιαίνει και να βελτιώνεται συνεχώς και σύντομα να γίνει μηνιαίο...

Comments:
Πραγματικά, το καλύτερο ελληνικό gay
περιοδικό.
 
το καλύτερο είναι το LOOK lolita
μη λέμε ότι θέλουμε
 
Γούστα είναι αυτά,my friend..
 
Δημοσίευση σχολίου

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?