Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 02, 2005

Willkommen...

«Το πρώτο σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου είναι αφιερωμένο στο πνεύμα του joie de vivre. Για δεύτερη φορά η διεθνής leather και fetish σκηνή θα συναντηθεί στο Βερολίνο για το Folsom Europe 2005.
Καλωσήλθατε στο Βερολίνο. Μια ανεκτική και κοσμοπολίτικη μητρόπολη. Είμαστε περήφανοι από το γεγονός ότι άνθρωποι με διαφορετικές ρίζες και προτιμήσεις νιώθουν άνετα στην πόλη μας και συγκεντρώνονται για να γιορτάσουν. Πάρτι σαν το Folsom Europe δεν είναι μόνο δημοφιλή μέσα στα μέλη της (leather και fetish) κοινότητας, αλλά βοηθούν αυτή τη σκηνή να παρουσιαστεί στο κοινό και να μετατρέψει τον σκεπτικισμό και τις αναστολές σε μια φιλική συμβίωση.
Μ αυτή τη σκέψη στο μυαλό θα ήθελα να καλωσορίσω όσους συμμετέχουν στο φετινό φεστιβάλ και να σας ευχηθώ μια θαυμάσια γιορτή υπό τις καλύτερες καιρικές συνθήκες».

Αυτές οι λίγες αράδες δίπλα στην φωτογραφία του Κλάους Βόβεραϊτ δημάρχου του Βερολίνου στον φετινό κατάλογο του Folsom του μεγαλύτερου ευρωπαϊκού πάρτι των θιασωτών του δέρματος και του φετιχισμού ήταν αρκετές να προκαλέσουν σάλο στα media της Γερμανίας και στους πιο συντηρητικούς πολίτες της χώρας και το γεγονός ότι ο δήμαρχος της πόλης είναι ανοιχτά gay μάλλον έπαιξε έναν μικρό ρόλο.
Στην πραγματικότητα εν τούτοις, ο «σάλος» δεν έγινε παρά μόνο για να γεμίσουν μερικές ακόμη σελίδες οι λαϊκές εφημερίδες.
Διότι, ακόμη κι αν οι απόγονοι της Χάιντι στις Βαβαυρικές Άλπεις σοκάρονται από το θέαμα τριχωτών αρκούδων (όχι αληθινών, από αυτές υποθέτω έχουν συνηθίσει) που σέρνουν δεμένους με αλυσίδες τους σεξουαλικούς τους σκλάβους, για τον μέσο κάτοικο του Βερολίνου, αυτό δεν είναι σχεδόν τίποτα περισσότερο από μια ακόμη συνηθισμένη μέρα στο Mitte…


Comments:
- Εάν δεχόσασταν επίσημη επίσκεψη από τον δήμαρχο του Βερολίνου, ο οποίος είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλος, στην επίσημη δεξίωση θα καλούσατε και τον σύντροφό του;
- "Δεν έχω τέτοια ταμπού και το έχω αποδείξει".
(από τη συνέντευξη της Δημάρχου Αθηναίων στο 10%).
(Μερικές πρόχειρες) απορίες :
Το πρωτόκολλο του Δήμου Αθηναίων τι προβλέπει σχετικά με τις προσκλήσεις ζευγαριών ομοφύλων ;
Γιατί δεν υπήρξε δήλωση-χαιρετισμός της Δημάρχου μας στο αθηναϊκό gay pride;
Υπάρχουν κονδύλια και προγράμματα ειδικά για τους ομοφυλόφιλους δημότες;
Τι ποσοστό βιβλίων gay θεματολογίας αγοράζεται από τη δημοτική βιβλιοθήκη;
Προβλέπονται gay εκδηλώσεις τον φετινό χειμώνα υπό την αιγίδα του Δήμου;
Για την περίπτωση αίτησης γάμου δεν ρωτάω. Προτιμώ την έκπληξη.
 
χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι με αίσθηση του χιούμορ...

υποθέτω ότι όλοι ξέρουμε τις απαντήσεις στις παραπάνω ερωτήσεις.
 
Μα δεν ήταν ανέκδοτο. Κουϊζ ήταν, ενδεχομένως γι' αρχαρίους.
Η σωστή απάντηση, πάντως, είναι:
Για δυο ανύπαντρους, που συγκατοικούν και πάνε διακοπές μαζί (σύμφωνα με τον ...ορισμό του Ντίσνεϋ για το ζευγάρι ομοφύλων) το πρωτόκολλο του Δήμου προβλέπει δυο (ξεχωριστές) ατομικές προσκλήσεις.
 
Δημοσίευση σχολίου

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?