Παρασκευή, Αυγούστου 26, 2005

Κάτω τα χέρια!

Φόβος και παράνοια στο club 22...
Διαβάζω ότι η Εβελίνα Παπούλια θα υποδυθεί την Hedwig στην ελληνική θεατρική μεταφορά του Hedwig and the Angry Inch και ανατριχιάζω.
Όχι μόνο γιατί πρόκειται για μια από τις καλύτερες και πιο βαθιά συγκινητικές ταινίες που έχω δει, ούτε γιατί η φυσιολογική επιλογή για τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα ήταν ο συμπρωταγωνιστής Άκης Σακελαρίου, αλλά διότι διαβάζω ότι ο τίτλος θα είναι «Οργισμένη Περούκα».
Αν είστε από τους ελάχιστους ανθρώπους που είχατε δει το φιλμ είτε στην θεαματική του προβολή στις Νύχτες Πρεμιέρας μερικά χρόνια πριν και στην μια και μόνη εβδομάδα προβολής του στις αίθουσες που ακολούθησε, (ή σε DVD μια και η ταινία κυκλοφορεί κανονικά) νομίζω θα ανατριχιάζετε μαζί μου.
Μπορεί να ακουγεται (ελαφρώς) ρατσιστικό, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που ο straight οδοστρωτήρας της εγχώριας showbiz θα όφειλε να αφήσει στην ησυχία τους. Το αριστούργημα του Τζον Κάμερον Μίτσελ είναι σίγουρα ένα από αυτά...

Comments:
Ας μην σου κάνει εντύπωση. Η διασκευή, σκηνοθεσία και πρώτος ρόλος ανήκουν στην Παπούλια. Πιστεύεις ότι έχει το χιούμορ ή την καλλιτεχνική και κοινωνική άποψη του να ρισκάρει με την τηλεοπτική/εμπορικο θεατρική της ξανθειά περσόνα? Όχι. Μία μέγαιρα τυφλωμένη για επτυχία είναι που θέλει να καταπιεί ό,τι της σφύριξε κάποιος ότι μπορεί να είναι "alternative". Σκατοstraight...
 
Επαναλαμβάνω, ας μην γινόμαστε ρατσιστές, -αλλά μεταξύ μας δίκιο έχεις...
 
... γιατί ρε... θα ξεραθούμε στο γέλιο....

...και μετά θα πάμε να πιούμε να ξεχάσουμε...

(καλά με αυτό το ΣΚΑΤΟSTRAIGHT πήγα να πάθω αναρρόφηση από τα γέλια...)
 
δεν εχει να κανει με "σκατοστρειτ" ή "σκατογκει".μην τα μπλεκεις. επ'ουδενι δεν χωρα σ'αυτο το ρολο γυναικα.με τιποτα.
"οργισμενη σανιδα" που χρειαζεται...
 
Δημοσίευση σχολίου

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?