Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2005

Movies about your life



To φεστιβάλ του Βερολίνου είναι σαφώς η πιο gay friendly κινηματογραφική εκδήλωση του πλανήτη (εξαιρούνται ασφαλώς τα αμιγώς gay film festivals) και το μόνο μεγάλο φεστιβάλ του κόσμου που έχει θεσμοθετήσει εδώ και χρόνια βραβεία για το gay σινεμά, τα teddy awards.

Μερικές από τις ταινίες που έχουν βραβευτεί τα περασμένα χρόνια με βραβείο teddy θα μπορέσετε να δείτε στο φεστιβάλ Berlin in Athens το οποίο την επόμενη εβδομάδα φέρνει φιλμ από την belinale στους κινηματογράφους Μικρόκοσμος και Τριανόν. Οι ταινίες των teddy (Talk Straight: the world of rural queers του Γιόχεν Χικ, το The Nomi Song του Άντριου Χορν, το a year Without Love –το φετινό βραβείο- της Αναχί Μπερνερί, το walking on water του Τόνι Άιρις και το wild Side του Σεμπαστιάν Λιφσίτζ) θα προβάλλονται σε μεταμεσονύκτιες προβολές, όμως τρεις ακόμη gay ταινίες θα βρείτε στο πρόγραμμα που αφορά το τμήμα του Πανοράματος: Το brother to brother του Ρόντνεϊ Έβανς, το beautiful boxer του Εκατσάι Ουεκρονγκθάμ και το cachoro μια σχεδόν οικογενειακή ταινία για τους αρκούδους φίλους μας.

Πληροφορίες για τις ώρες προβολών στους οδηγούς πόλης, ή αν δεν μπορείτε να κρατηθείτε μέχρι τότε, στο www.berlininathens.gr.
Θα τα πούμε εκεί...

Comments: Δημοσίευση σχολίου

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?